13 jun. '23

Renovatie hole 5 / hole 14

hole53

U hebt het ongetwijfeld al gezien! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de renovatie van hole 5 (& 14) inmiddels achter de rug is.  We streven er voortdurend naar om onze faciliteiten te verbeteren en de golfervaring voor al onze leden te optimaliseren. Deze renovatie zal ons in staat stellen om de baan naar een hoger niveau te tillen en te zorgen voor nog meer plezier en uitdaging tijdens het golfen.

Hier zijn enkele belangrijke punten met betrekking tot de renovatie:

  1. Baan- en Spelverbetering: In samenwerking met Architecten bureau Spogaard & van der Vaart hebben we besloten om het begin van fairway 5 te her-configureren.  De belangrijkste focus van de renovatie heeft gelegen op een verbeterde ligging van de fairway én aanbrengen van drogere rough aan de rechterzijde. Ondertussen is de faiway alweer ingezaaid en we hopen om de faiway als geheel zo snel mogelijk in gebruik te nemen.
  2. Tot die tijd wordt het bewerkte gedeelte van de golfbaan aangewezen als Ground Under Repair en gemarkeerd met blauwe palen. (u mag droppen binnen 1 stoklengte vanaf de plek waar uw bal het gebied ingaat).
  3. Ook de wasteland op hole 4 (13) is opgeschoond en opnieuw vorm gegeven.
hole 52