25 aug. '23

OPEN GOLF DAG | Zondag 24 september

Dark Green & Gold Modern Golf YouTube Thumbnail (3)

Wij nodigen u uit voor de Open Golf Dag op zondag 24 september bij Dorhout Mees. Deze dag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de golfsport, vooral voor beginners zonder GVB. Onze ervaren golfprofessionals zullen u begeleiden bij het ontdekken van de basisprincipes voor golf. De prachtige golfbaan van Dorhout Mees biedt de perfecte omgeving voor deze kennismaking. Leer essentiële technieken, spelregels en etiquetteregels tijdens instructieve sessies.

De Open Golf Dag

De Open Golf Dag bij Dorhout Mees belooft een boeiende en interactieve ervaring te worden, verdeeld over twee sessies. De eerste sessie is van 10.00 tot 12.00 uur en de tweede sessie is van 13.00 tot 15.00 uur.

Tijdens deze sessie van twee uur wordt u ondergedompeld in de wereld van golf, van begin tot eind, onder begeleiding van onze ervaren professionals. De focus ligt op praktijk: we beginnen met oefeningen op de driving range en vervolgens verplaatsen we ons naar de putting green, waar u de fijne kneepjes van het putten leert beheersen.

Een hoogtepunt? Aan het eind van de sessie loopt u een aantal holes op de mooie golfbaan van Dorhout Mees, waar u uw geleerde vaardigheden kunt toepassen. Reserveer snel via het reserveringsformulier hieronder, want de plaatsen zijn beperkt. Vol = vol. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Merk Meester – Dorhout Mees LR-1247

Reserveer nu