Vacatures


Natuurlijk zijn wij altijd benieuwd en geïnteresseerd in enthousiaste mensen. Op zoek naar een vaste baan of wil je extra bijverdienen? stuur gerust een open sollicitatie naar michel@dorhoutmees.nl

 

Medewerker Horeca

Voor onze restaurants zijn wij per direct op zoek naar medewerkers in de bediening, keuken en afwas.

Ben jij op zoek naar afwisselende werkzaamheden in een jong en dynamisch team, is het verwennen van gasten iets waar jij voldoening uit haalt? Ben je in staat om eventueel leiding te geven aan kleine teams? Wil je op termijn doorgroeien en carière maken binnen een grote organisatie? Zoek je zekerheid op lange termijn? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Dorhout Mees is een unieke onderneming gesitueerd in Biddinghuizen in de Flevopolder. Al 25 jaar wordt er gesleuteld aan het concept recreatie op en rondom Dorhout Mees. Dit resulteerde onder andere in drie volwaardige horecabedrijven: het restaurant en congrescentrum, het 3-sterren hotel en het golfcafé met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers. Vergader- en verblijfsfaciliteiten kunnen gecombineerd worden met een keur aan ontspanningsmogelijkheden zoals golfen, kleiduivenschieten en adventure- en teambuilding activiteiten.

Eisen:

·        Je hebt ervaring in de horeca.

·        Je bent gemotiveerd

·        Je beheerst over goede communicatieve en sociale vaardigheden

·        Je bent flexibel

·        Je toont initiatief

·        Je beschikt over eigen vervoer

 

Wij bieden:
Een leuke uitdaging in een enthousiast team.

 

Salaris:

Salaris in overleg.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel en kom ons team versterken! Stuur een mailtje met een korte motivatie en je cv naar michel@dorhoutmees.nl t.a.v. Michel Zandbergen.

 

Bekijk onze overige vacatures hier