13 jun. '23

NGF Najaarscompetitie 2023

pexels-jopwell-1325752
Speel jij mee met de NGF Najaarscompetitie? Het is de ideale gelegenheid om samen met je vrienden en/of vriendinnen wedstrijden te spelen. Elke golfer met minimaal handicap 45 mag meedoen en een team kan een mix zijn van vrouwen, mannen en golfers met een lage en hoge handicap. De Najaarscompetitie is geschikt voor golfers van bijna elk niveau. Iedereen met handicap 45 of lager mag meedoen. Je kunt kiezen voor de woensdag of zondag. Op woensdag speel je negen holes greensome stableford en negen holes individueel stableford. Op zondag is de spelvorm 18 holes individueel stableford. Op zondag bestaan de flights steeds uit vier spelers van vier verschillende teams.

Het spelconcept van de NGF Najaarscompetitie

Er zitten vier spelers in een team en in principe vier teams in een poule, waarbij je ook op je eigen baan speelt. Die vier teams spelen tegen elkaar. De teams komen uit voor een golfvereniging en de deelnemers moeten dan ook lid zijn. De spelers (en reserves) moeten een WHS handicap van 45,0 of lager hebben maar verder zijn er geen eisen; iedereen van elke leeftijd mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk; man, vrouw, golfprofessional of beginner. Elk jaar strijden de beste teams om de landstitel.

De speeldagen in 2023 zijn op zondag 8, 15 en 22 en 29 oktober. De speeldagen op woensdag zijn 4, 11, 18 en 25 oktober. De Woensdag Afdeling speelt de finale op woensdag 1 november, zondag 5 november is de finaledag van de Zondag Afdeling.

Aanmelden met je team via de secretaris van onze golfclub.

info@yvonnevannorden.nl

a1