Nieuw systeem Handicarts


Sinds 1 april is op de golfbaan het nieuwe reserverings- en betaalsysteem van de Stichting Handicart geactiveerd. Pashouders met een geldige Handicartpas kunnen nu op twee manieren een handicart reserveren.

Via de website “MijnHandicart” of via de “MijnHandicart App”.  Ook is het mogelijk om een eerder gemaakte reservering weer te annuleren. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, staat uitgelegd in de laatste nieuwsbrief die te vinden is op www.handicart.nl. Het is niet meer mogelijk om telefonisch een handicart te reserveren of annuleren.

Wanneer u gaat golfen, checkt u in via de terminal bij de receptie met uw handicartpas of via de QR scanner op uw telefoon als u de “MijnHandicartApp” hebt geïnstalleerd. Let op u moet dan wel een QR code reader op uw telefoon gedownload hebben,  alleen uw handicartpas op uw telefoon laten zien werkt niet. Door het inchecken via de terminal wordt ook het gebruik van de handicart direct afgerekend met de Stichting Handicart zonder tussenkomst van de golfclub.

Alle handicartpashouders ontvangen binnenkort ook nog een Nieuwsbrief van de Stichting Handicart over het nieuwe reserverings- en betaalsysteem.

Let op: zonder geldige handicartpas of telefoon App + QR code reader kan niet afgerekend worden en dus ook geen handicart meer meegegeven worden.

Ank van Tilburg , Clubconsul Stichting Handicart