Kampioenen Senioren Competitie 2018


Het seizoen 2018 is met zeer hoge opkomst afgesloten op 23 oktober. Zoals gebruikelijk lag de voortreffelijke organisatie weer in handen van John en Guusje van Zelst, Gerrit te Hoonte en Jan Everts. Tot het einde toe is het een prachtige reeks van wedstrijden geworden met wisselende koplopers en uiteenlopende resultaten.

Tot op de laatste dag kwamen verrassende wijzigingen tot stand in de eindklassering. De mooie formule van de vijf best gespeelde wedstrijden dit seizoen geeft de doorslag voor het behaalde eindresultaat. Dit komt ongetwijfeld door het gespeelde netto Strokeplay.

Winnares bij de dames is geworden Lenie Oppelaar. Guusje van Zelst tweede en op een gedeelde derde plek Arineke Oostveen en Harmke de Jager met respectievelijk met 363, 375 en 385 slagen.

Winnaar bij de heren is Heinz Gutknecht geworden, tweede Gerrit Bronkhorst en derde Rob Oosenbrugh met respectievelijk 363, 364 en 369 slagen.

Overige details inzake de wedstrijden zijn dat er gemiddeld 42 deelnemers waren per wedstrijd, die goed waren voor 27.263 slagen over alle acht wedstrijden. Opvallend is voor dit seizoen dat er gemiddeld beduidend beter per ronde totaal is gespeeld. Dit lag t.o.v. het seizoen 2017 zo’n 11  % lager. Wellicht is de prachtige zomer en hoge temperaturen daar debet aan geweest, of zijn we beter gaan spelen met z’n allen!!!!!!!!!!!!!. Het maakt de organisatie wel nieuwsgierig: hoe dit zal uitpakken in 2019?

De prijsuitreiking  was omlijst met onderlinge gezelligheid, en werden we voorzien van een hapje en drankje. Uiteraard zijn de prijswinnaars gehuldigd met een mooie trofee als blijvende herinnering en zij kunnen hun namen op de prestatieschilden in het golfcafé tegemoet zien.