Henk Ketelaar Trofee groot succes!


Henk Ketelaar Trofee 2018 

Met een maximum aan deelnemers ( > 100)  is op 8 september de Henk Ketelaar Trofee gespeeld op de lussen wit en blauw.  De HKT trofee is voor de leden van Dorhout Mees de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

Na een grondige voorbereiding is het de organisatie gelukt er een topdag van te maken, en uiteraard was daarbij de steun van vrijwilligers en de onderneming Dorhout Mees onontbeerlijk, om alles in goede banen te leiden. 

Na de speelronde tot aan het diner was er onder het genot van de borrelhap gelegenheid tot napraten hoe goed we allen wel hadden gespeeld. Hoe goed is later onder het diner bekendgemaakt.

Tijdens een perfect buffet en met begeleiding van muziek heeft Bert Ketelaar zijn toekomstvisie gepresenteerd voor de komende jaren en zijn de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.  (Dames – Heren met splitsing in speelhandicap)

Henk Timmer had uiteindelijk de meeste punten en mag zich de trotse winnaar noemen van de HKT trofee 2018 !
Naast een mooie prijs is hij nu ook in het bezit van de schaal verbonden aan deze wedstrijd.

Alle winnaars in de verschillende categorieën zijn voorzien van prachtige prijzen welke we met dank aan onze sponsors konden uitreiken:

* De onderneming Dorhout Mees
* Golfvereniging Dorhout Mees
* Flevonice
* Prins Bouw
* John de Boer
* Golfino Kleding
* Restaurant Luigi’s Harderwijk

We kunnen terugzien op een bijzonder geslaagde en vooral gezellige dag, en zien uit naar 2019 als deze weer gespeeld zal gaan worden.