Greenkeepers | onderhoud golfbaan


De zomer is aangebroken en het golfseizoen is in volle gang. Wij zijn met ons team alweer hard aan de slag om alles netjes te onderhouden. We hebben daarvoor ons team uitgebreid!

In april is Rowin Mulder begonnen bij ons op de golfbaan. Rowin is 23 jaar en heeft veel ervaring in het onderhouden van golfbanen. Hij heeft namelijk drie seizoenen allerlei werkzaamheden verricht op golfbaan het Rijk van Nunspeet. 

Daarnaast heeft Mark van der Stoep weer een contract getekend voor een jaar! Hierdoor hebben we een goed stabiel team waar we goed mee aan de slag kunnen. We gaan ervoor zorgen dat alle lussen van de golfbaan er weer mooi bij blijven liggen.

Daarnaast hebben we ook nog een andere greenmaaier aangeschaft. Normaal gesproken rijden we altijd Jacobsen greenmaaiers. Echter hebben we dit keer gekozen voor een Toro greenmaaier. Kwalitatief gezien is dit een betere maaier dan we normaal hebben. Alleen de aanschafprijs is aanzienlijk hoger, daarom hebben we ook gekozen voor een goede tweedehands. Hierdoor hebben we een betere kwaliteit voor een goede prijs. 

En zo blijven we aan de slag met een leuk team en mooi machinepark om de baan er weer goed uit te laten zien!

Heel veel golfplezier!

Het greenkeepersteam