Afsluiting en prijsuitreiking herendagen zomercompetitie


Op de laatste dinsdag van oktober was de herendag met de opkomst van 32 mannen goed bezet. Een bijzondere herendag, de eerste van het winterseizoen, maar vooral de afsluiting en prijsuitreiking van de zomercompetitie, met lekkere hapjes bij de turn en na afloop.

Door wedstrijdleider Theo Weber werden, onder luid applaus, de kanjers van de onderneming – Nathalie, Hans, Ilona en (de niet aanwezige) Marcella – met hartelijke woorden, een pluim en iets lekkers bedankt voor het weer een seizoen lang klaar staan tijdens de herendagen.

Hartelijke woorden en een lekkere fles wijn waren er ook voor John van Zelst, die altijd klaar staat als er iets aan de computer moet worden gedaan, voor Jan Everts, die er altijd weer voor zorgde dat er financiën waren als er iets extra’s gedaan moest worden, en voor Jan van Tilburg, die als voorzitter van de vereniging er was als morele support nodig was.

Na al deze hartelijke woorden waren er natuurlijk ook nog de prijswinnaars van de zomercompetitie. Tot op de laatste dag was het spannend wie 1 of 2 zou worden.

Onder een daverend applaus werden John van Zelst (3e), Rob Oosenbrugh (2e) en Jan van Terheijden (1e) gehuldigd en ontvingen zij een heerlijke fles.

Het bleef nog lang gezellig in het Golfcafé.