5 apr. '23

Laddercompetitie 2023

CLUBLADDER-PROMO-1

Golf is een ervaring die verder gaat dan sport. Gevoel voor de omgeving, uiterste concentratie, en dan de perfecte swing. Ben je nog maar net begonnen met golf? Of sla je al regelmatig onder par?

De online golfladder van Golfclub Dorhout Mees is een leuke en snelle manier om nieuwe golfmaatjes op je club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

bunker slag

Meespelen op de clubladder:

  • Download de gratis app van Sportsconexxions in de appstore of google playstore
  • Selecteer je speelsterkte
  • Kies wanneer je graag speelt

De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten.

Spelregels
Je speelt matchplay zonder handicap verrekening. Voor elke gewonnen hole krijgt de golfer 1 punt. Als je 3 punten voor staat met nog 2 holes te gaan, dan is de einduitslag 3&2. Bij een gemengde wedstrijd starten mannen bij geel en vrouwen bij rood. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je 2 rondes op rij overslaat. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Rondes
Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. De hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je profiel aan te passen.

Seizoen
Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat.  Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.