Golfschool


Een beginnende golfer die het spel onder de knie wil krijgen of een gevorderde golfer die zijn of haar spel wil perfectioneren? Hiervoor kunt u bij de golfschool van Dorhout Mees terecht! Neem golfles bij één van onze golfpro’s om op ieder niveau tot een beter spel te komen.

Golfschool Dorhout Mees biedt verschillende lestypen aan: privéles en groepsles.  Ook worden er regelmatig themasessies georganiseerd waar er wordt gefocust op één specifiek onderdeel van de golfsport. Denk hierbij aan een sessie waarbij er wordt behandeld hoe om te gaan met moeilijke liggingen. Of een sessie waarbij wordt ingegaan op het halen van lange afstanden.

Wilt u eerst eens zien of golfen iets voor u is? Kom dan naar één van onze open dagen! Hier kun je gratis kennismaken met de sportieve en sociale aspecten die de golfsport kenmerken.

Snel beginnen met golfen? 

Deze cursus geeft u alle handvatten die u nodig heeft om op een succesvolle en leuke manier bekend te worden met de sport. De cursus duurt 10 weken waarna u een examen aflegt. Hierna bent u er klaar voor om de grote baan in te gaan! Natuurlijk wordt er ook volop aandacht besteed aan het sociale aspect waar de golfsport bekend om staat.

Wat krijgt u:

– 10 groepslessen van 1 uur

– theorie examen

– Theorieboek

– Gebruik materiaal

– NGF registratie 2020

– Speelrecht op de Par 3 baan tijdens de cursus

Prijzen