Groepen


Dorhout Mees – een aantrekkelijke accommodatie – gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Jong of oud, een kleine of grote groep. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die u wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme Dorhout Mees experience is dit dé locatie bij uitstek!

Business and pleasure!

Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Naast golfactiviteiten als een golfclinic of golfwedstrijd, bieden wij verschillende schiet- en adventure activiteiten aan en beschikken we over vergaderzalen voor 5 tot circa 500 personen. Zo maakt Dorhout Mees een vergadering, training, workshop, seminar of presentatie tot een groot succes!

Liever een meerdaagse bijeenkomst? Breid het arrangement dan uit met een uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en/of een overnachting in ons hotel.

Komt u gerust eens langs of laat een bericht achter via het contactformulier.