Golfbaan in ontwikkeling


Design Dorhout Mees Golf (update)

Onderweg naar 9 holes

 

Vanaf maandag 5 oktober wordt de blauwe baan welke recht tegenover het hotel ligt  gerestyled. Dit betekent dat de blauwe baan de komende 6 weken wordt niet bespeelbaar is. De verbouwing is aanbesteedt aan  Jos Scholman BV, een golfbaan professional die bekend staat om grote golfprojecten in binnen- en buitenland.  De vernieuwde blauwe 9-holes golfbaan krijgt een kwaliteitsniveau die vergelijkbaar moet zijn met de top 10 golfbanen van Nederland.  Het ontwerp is gemaakt door Michiel van der Vaart van Spogard en van der Vaart golf course architects.

De komende 6 weken wordt er gewerkt aan de bouw van 2 nieuwe greens tbv hole 1  en hole 9 en zullen er diverse tees worden gecreëerd. 

U kunt vanaf nu voor 18 holes terecht op de Oranje – (Nieuwe) Rode lus. Starten vanaf oranje 5 naast de driving range; Na hole 9 loopt u door naar rood 6 en loopt u de rode lus vervolgens helemaal uit.  Na hole 9 rood via rood 1 door naar rood 5 en vervolgens vervolgt u uw golfronde op oranje 1 tot en met oranje 4. 

Op deze pagina zullen wij u ook op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom onze nieuwe blauwe baan en de ontwikkelingen rondom het nieuwe clubhuis.