Sluiting Golfcafé 3 november


De winterperiode is aangebroken. De dagen worden korter en het weer wordt minder.  De grootste verandering die gaat plaatsvinden is dat het Golfcafe dit jaar gaat sluiten. Naar verwachting zullen wij maandag 3 november de deuren sluiten. Dit betekent dat u dan welkom bent in het restaurant bij de schietbaan. Voor sommige bekend terrein en voor sommige van u een nieuwe omgeving. 

Gedurende de winterperiode heeft u normaal toegang tot de lockerruimten en tot de buggies in het GolfCafé. Ook de toiletruimtes alsmede de AED is toegangkelijk.

Uit ervaring weten wij dat starten uit het restaurant (op bv. Blauw 8 of Oranje 5) niet voor iedereen wenselijk is. In het verleden werd er dan ook op 1 gestart. U zult begrijpen dat als er op verschillende plekken wordt gestart dat dit problemen oplevert in de baan.  Dat willen wij dit jaar proberen te voorkomen en de doorloop in de baan zo optimaal mogelijk te maken. Maar daar hebben wij ook uw hulp voor nodig.

Wilt u deze winter wit en/of blauw spelen dan wordt er gestart op wit 1 of blauw 1 bij het golfcafe. Wilt u 9 holes oranje of 18 holes rood/oranje spelen dan start u op oranje 5 bij het restaurant. Er wordt dus niet op rood 1 gestart om 9 holes te lopen. Wij vragen u wel om zich altijd even te komen melden in het restaurant. Hier kunnen wij u aanvullende informatie geven over de situatie van de dag.  Het kan zijn dat als het rustig is dat de starthole wordt aangepast.

Als iedereen zich netje meldt en start op de juiste plek dan zullen er geen problemen ontstaan in de baan en kunt u in de winter heerlijk golfen.