De Golfclub


Te midden van een fraai landschap, op de bodem van de vroegere Zuiderzee, ligt één van Nederlands snelst groeiende golfclubs. Nadat vele golfers regelmatig op onze toenmalige 9 holes golfbaan speelden is Golfclub Dorhout Mees sinds 4 januari 1995 een feit. De Nederlandse Golffederatie kende ons in 1999 de B-status toe. Sinds 2003 beschikt Dorhout Mees over 36 holes A-status. Vanaf 2021 is het aantal holes teruggebracht naar een 9-holes baan.

Inmiddels organiseert Golfclub Dorhout Mees jaarlijks tientallen wedstrijden.  De 9 holes baan vormt onder een permanente invloed van de elementen een uitdaging voor de ware golfliefhebber. Geniet van de goede sfeer en gezelligheid in combinatie met ontspanning van de golfsport op ieder niveau. Met deze uitgangspunten werd de club destijds opgericht welke wij én onze leden nog steeds nastreven.

Het is mogelijk om lid te worden van Golfclub Dorhout Mees. Klik hier voor een overzicht van alle lidmaatschapsvormen. Twijfelt u welke vorm het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op!