Golfen zonder GVB


Par 3 en golf zonder GVB

Golfbaan Dorhout Mees beschikt over een 9-holes par 3 baan. Op deze baan mag iedereen spelen, ook als u niet in het bezit bent van een GVB. De holes variëren in lengte tussen de 50 en 120 meter. Deze afstanden maken de banen een geschikte oefening op ieder niveau, ook voor jeugdige deelnemers.  U hoeft zelf niet over materiaal te beschikken. De benodigdheden kunt u eventueel bij ons huren. De huurkosten voor een set zijn maar € 10,00. Houd er wel rekening mee dat u sportieve schoenen aandoet!

Ook voor de geoefende golfer

Vergis u niet in de korte afstanden. Ook de Par 3 baan mag u uitdagend beschouwen. De  baan lenen zich uitermate voor het oefenen van het korte spel. U komt hier alle uitdagingen tegen die u ook op de ‘grote baan’ tegenkomt. Houd er rekening mee dat het korte spel ruim 70% van de tijd op de golfbaan in beslag neemt. Juist dit onderdeel is vaak voor verbetering vatbaar. Ook is het een idee om eens uw niet geoefende vrienden mee te nemen. Dan krijgen zij direct een gevoel bij de sport.

Groepsuitjes

Ook voor een (zakelijk) groepsuitje is golf heel geschikt. Denkt u eens aan het volgen van eengolfclinic waarna u het geleerde gaat toepassen op onze Par 3 baan of combineer het met een andere activiteit of diner. Voor meer informatie, klik hier.

Reserveren?

Voor het spelen op onze Par 3 baan hoeft u niet te reserveren. Wel is het raadzaam om van te voren te bellen in verband met eventuele drukte.

Tarieven

Greenfee 9-holes Par 3  € 15,00 p.p.
Greenfee 18-holes Par 3 € 25,00 p.p.
Huur golfset   € 10,00 per set