Open golfdag – 22 oktober a.s.


Golfen … dat moet je zelf ontdekken. Dat kan tijdens onze open dag op zaterdag 22 oktober. Kom langs en sla je eerste slag. Of kom genieten op ons terras. Golfen is leuk. Echt!

 

Voor Wie?

Van jong tot oud en van beginner tot pro; iedereen is welkom om tijdens de open dagen (hernieuwd) kennis te maken met de golfsport en te kijken wat de golfbaan/club te bieden heeft. Laat je informeren en begeleiden door medewerkers, leden en vrijwilligers.

Het is leuk om alleen te gaan, maar het is nog veel leuker om samen met vrienden, familie, kennissen of een zakenrelatie de open dag te ervaren. Nodig mensen uit en kom samen.

 

Ter lering en vermaak

Een echte ‘swing’ maken. Oefenen in de bunker. Concentreren tijdens het putten. Welkom op onze open golfdag. Bij ons geldt: niets moet, alles mag. Onze golfdocenten staan startklaar om u kennis te laten maken met de basisvaardigheden van de golfsport. Kortom: een (gratis!) golfclinic. Lekker ontspannen en heel leerzaam. Voor deze gratis kennismakingslessen kunt u zich hieronder inschrijven.

 

Culinair genieten

Golfen is ook ontspannen. Bijvoorbeeld op ons schitterende terras of in één van onze stijlvolle restaurants. Een lekkere lunch, een goed glas wijn of een koele verfrissing? Wij serveren u het graag. En dat proef je.